Zákaznícky servis 02/32 20 23 20 (Po – Pia: 7:00 – 20:00, So 8:00 – 16:00)

Menu

Vyhľadať

Košík

Váš košík je prázdny. Nie je to škoda?

Nakupovanie u nás je radosť. A prázdny košík je tak smutný :-(

Košík

Váš košík je prázdny. Nie je to škoda?

Nakupovanie u nás je radosť. A prázdny košík je tak smutný :-(

Misa na ovocie

Produkt bol pridaný do obľúbených.

-30%
Misa na ovocie

Popis

Na ovocie, sušienky alebo čokoládu, táto elegantná miska v lesklom mosadznom vzhľade je ideálna na všetko.Vzhľad mosadze. Klasický tvar. Na všetko. Eldo.

Parametre

Materiál
PS
Rozmer
Výška 13,5 cm, priemer 26 cm.
Veľkosť
Výška 13,5 cm, priemer 26 cm.

Recenzie 0

Zatial nie sú žiadne recenzie

Pridať hodnotenie

Odporúčame

Odšťavovací hrniec

Odšťavovací hrniec

Odšťavovací hrniec patrí medzi najlepších pomocníkov pre letnú sezónu. Umožňuje spracovať ovocie a zeleninu do dokonalých a zdravých štiav. Zvyšky ovocia ľahko využijete napríklad pre výrobu džemu. Hrniec sa dokonale hodí aj pre zdravé varenie v pare. Je vhodný pre všetky typy varných spotrebičov, vrátane indukčných. Hrniec sa skladá z troch hrncových dielov z veľmi kvalitnej nerezovej a pevnej ocele a pokrievky z tvrdeného, žiaruvzdorného skla s otvorom pre únik pary. Oceľ je odolná proti korózii, zaisťuje vynikajúcu tepelnú vodivosť a ľahko sa čistí. Celú sadu možno umývať v umývačke.Rozmery jednotlivých hrncov: parný hrniec s otvormi 22 x 11,8 cm, prostredný hrniec s odtokovým kohútikom 22 x 11,5 cm, spodný hrniec 20 x 11 cm. Objem 5 l. Ako hrniec používať: Do spodného hrnca nalejte vodu do výšky cca 2 cm pod okraj. Na neho postavte prostredný hrniec s odtokom a ako posledný hrniec s otvormi, do ktorého vložíte umyté ovocie. Mäkké ovocie, ako sú jahody, maliny, čučoriedky alebo ríbezle do hrnca vložte v celku. Tvrdé ovocie (jablká, hrušky a pod.) Najprv pokrájajte na kúsky menšie ako 3 cm. Ovocie posypte cukrom v množstve 100 - 500 g. Prikryte pokrievkou a uistite sa, že je hadička u prostredného odtokového hrnca uzavretá. Takto pripravenú súpravu umiestnite na varný zdroj a pomaly priveďte k varu. Ovocie začne pod vplyvom pary a tepla uvoľňovať šťavu, ktorá otvormi odtečie do prostredného hrnca. Doba potrebná na získanie šťavy sa počíta od okamihu, keď voda začne v spodnom hrnci vrieť a v hornej nádobe vznikne para. U mäkkého ovocia (jahody, maliny) je to približne 20 - 30 minút. U polotvrdého ovocia (čučoriedka, čierne ríbezle) ide približne o 30 - 40 minút. Tvrdé ovocie (jablká, hrušky) vyžadujú čas 45 - 60 minút. Po vychladnutí vody v spodnom hrnci (cca 15 min) otvorte vypúšťací kohút a šťavu pomocou hadičky odpustite do pohárov. Ihneď po naplnení by mali byť uzavreté, najlepšie otočnými uzávermi. Uzavreté poháre vložte do hrnca s vodou a pasterizujte po dobu 30 minút (čas sa počíta od doby varu). Pre získanie kvalitnej a trvanlivej šťavy je dôležitá absolútna čistota vo všetkých krokoch prípravy.Čistenie: Na umývanie všetkých častí používajte bežné prostriedky na umývanie riadu. Vyhnite sa ostrým kefám, hubám s drsným povrchom alebo práškom, ktoré by mohli riad poškriabať.Odšťavovací hrniecPre výrobu ovocných a zeleninových štiavIdeálny aj pre zdravé varenie v pareTri diely + žiaruvzdorná pokrievkaKvalitná a pevná nerezová oceľ s hrúbkou stien 0,5 mmVynikajúca tepelná vodivosťJe možné umývať v umývačke, bez použitia abrazívnych prostriedkov

 
40,99 €

Skladom 1ks