Zákaznícky servis 02/32 20 23 20 (Po – Pia: 7:00 – 20:00, So 8:00 – 16:00)

Menu

Vyhľadať

Košík

Váš košík je prázdny. Nie je to škoda?

Nakupovanie u nás je radosť. A prázdny košík je tak smutný :-(

Košík

Váš košík je prázdny. Nie je to škoda?

Nakupovanie u nás je radosť. A prázdny košík je tak smutný :-(

Hlavná stránka
>
Varenie a pečenie
>
Jedlo
>
Čokoládové súdky

Čokoládové súdky

Produkt bol pridaný do obľúbených.

Čokoládové súdky

Popis

Na Vaše zdravie! 40 súdkov z jemnej horkej čokolády s vaječným likérom, čerešňovým likérom, brandy. Zloženie: cukor, kakaová hmota, glukózový sirup, kakaové maslo, okysľujúcI prostriedok: kyselina citrónová (E330), brandy, VAJEČNÝ koňak, čerešňový likér, maltodextrín, zvlhčovadlo: sorbitol sirup, čerešňovica, čerešňová šťava, emulgátor: slnečnicový lecitín, vanilkový extrakt , prírodná aróma, rastlinný tuk (palmový). Môže obsahovať stopy: SUCHÝCH ORECHOV, MLIEČNYCH VÝROBKOV, VÝROBKY zo SÓJE a LEPOK. Skladovanie: skladujte do 18 °C. Minimálna trvanlivosť uvedená na obale výrobku.

Nutričné informácie na 100 g výrobku:
Energia: 1937 kJ / 464 kcal
Tuk 23,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 14,7 g
Sacharidy 54 g
z toho cukor 45 g
Bielkoviny 2,6 g
soľ 0,06 g

Výrobca:
Pfeiffer + Sperl GmbH
Bahnhofstrasse 88
06901 Kemberg OT Bergwitz
Nemecko | 500 g.* 500 g

Parametre

Materiál
500 g.*
Skladovanie
Skladujte do 18 °C. Minimálna trvanlivosť výrobku uvedená na obale.
Výrobca
Pfeiffer + Sperl GmbH Bahnhofstrasse 112 06901 Kemberg OT Bergwitz, Nemecko
Zloženie
cukor, kak. hmota, gluk. sirup, kak. maslo, okysl. prostriedok: kyselina citr. (E330), brandy, vaj. koňak, čerešň. likér, maltodextrín, sorb. sirup, čerešň., čereš. šťava, emulgátor: slnečnicový lecitín, vanil. extrakt, prírodná aróma, rastl. tuk (palm.).
Nutričná hodnota
Nutričné informácie na 100 g výrobku: Energia: 1937 kJ / 464 kcal. Tuk 23,4 g. Z toho nasýtené mastné kyseliny 14,7 g. Sacharidy 54 g - z toho cukor 45 g. Bielkoviny 2,6 g. Soľ 0,06 g.
Rozmer
500 g.*

Recenzie 0

Zatial nie sú žiadne recenzie

Pridať hodnotenie

Odporúčame